RS_women healthcare

Arquitectura, dones i salut

1 octubre, 2022
RS_covid

Reflexions sobre l’afectació del COVID-19 a les residències per a la gent gran

1 gener, 2024

Innovació Sanitària: La Vanguardia tecnològica transforma els Hospitals Catalans

RS_Tech

A penes fa una setmana, el World Economic Fòrum donava a conèixer el “Global Competitiveness Index” en el qual Espanya destacava per tenir la màxima puntuació en Salut. Aquest índex avalua un país no sols per l’esperança de vida, la qualitat i eficiència del sistema sanitari, sinó també per la qualitat de les seves instal·lacions i equipament mèdic.

Avui dimecres, 26 de Febrer, El Periódico destaca l’aposta per la tecnologia capdavantera als hospitals catalans. En AHEAD Barcelona Healthcare Architecture, ens sentim orgullosos d’haver participat en dos dels projectes que es destaquen:

  • Hospital Clínic amb el quiròfan Optimus, un prototip de sala d’operacions del futur. Es tracta d’una sala d’operació d’última generació (amb una zona de treball central delimitada per un flux d’aire), que disposa de pantalles, llums de colors, música o un robot Da Vinci XI.

  • Hospital Vall d’Hebron destaquen els seus dos quiròfans híbrids, un per a cirurgia vascular i un altre per a neurocirurgia, pioners a Espanya.

Més detalls sobre la notícia: El periódico