RS_older people

Arquitectura per a la salut: dissenyant espais per a la vida plena dels Adults Majors

20 novembre, 2021
RS_Tech

Innovació Sanitària: La Vanguardia tecnològica transforma els Hospitals Catalans

26 febrer, 2023

Arquitectura, dones i salut

RS_women healthcare

Dijous passat, vam tenir l’honor de participar en l’organització i debat de la segona jornada del 2020 del Cicle «Les dones fem», liderat pel Grup Obert de Dons del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

La nostra sòcia directora, Clara Rius i Sambeat d’ Ahead Barcelona Healthcare Architecture en conjunt amb Raffaella Scorziello de Pinearq S.L.P., Isabelle Anguelovski del BCNUEJ i Montserrat Gomà-i-Freixanet de la Universitat Autònoma de Barcelona, van ser les convidades a liderar l’entrevista-col·loqui.

L’objectiu principal va consistir a explorar sobre el paper fonamental que juga l’arquitectura en la promoció de la salut i la comoditat, així com el rol destacat de la dona en la creació d’entorns saludables, ja sigui en l’àmbit arquitectònic, laboral, social o íntim.

La sessió, sota el títol «Fem vida» i amb aforament complet, es va tenir lloc en el Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona.

A continuació us deixem l’enllaç de la jornada: https://www.arquitectes.cat/ca/suport/dones-fem-vida