RS_CTh

El pensament crític en l’Arquitectura per a la salut

1 gener, 2024
RS_pop up

Innovació en hospitals emergents: l’Arquitectura POP-UP

1 gener, 2024

Tendències Healthcare 2024

RS_trends

Les tendències en el camp de la salut varien i evolucionen ràpidament a causa dels avanços tecnològics, als canvis en la política de salut i a altres factors. No obstant això, les més comunes solen incloure la telemedicina, la intel·ligència artificial en el diagnòstic i tractament, l’enfocament en l’atenció preventiva, la personalització de l’atenció mèdica, l’anàlisi de dades per a millorar l’eficiència i la qualitat de l’atenció, entre altres.

Des de AHEAD Barcelona Healthcare Architecture, compartim alguns d’aquestes dades actualitzades sobre la situació actual del sector de la salut a Espanya i a nivell internacional amb la finalitat d’aportar coneixement general per als qui ho necessitin i que, al seu torn, puguin ser utilitzats en els projectes que així ho requereixin.

A continuació pots fer clic en el següent enllaç: 099_Tendences_AHEAD BCN